MediaWatch

Flot regnskab fra Tele Danmark

Tele Danmarks eksplosive vækst i trafikmængde fik nettoomsætningen til at stige med 14 procent til 38,2 milliarder kroner og resultatet er steget med næsten 20 procent til 6,4 milliarder kroner.

Ifølge Berlingske Tidende er regnskabet så godt, at det nærmest er politisk ukorrekt her op til de kommende telepolitiske forhandlinger i Folketinget. Det afviser Tele Danmark’s administrerende direktør Henning Dyremose imidlertid med henvisning til, at Tele Danmark har reduceret priserne med tre-fire procent hvert år.

Hvad angår mobiltelefonien, så har Tele Danmark fået 32 procent flere mobilkunder og er nu oppe på 1.311.000 i alt. Internetkunderrne er steget med 79 procent til nu 393.000 kunder. Kun omsætningen udlandstelefonien er gået tilbage med cirka 7,7 procent, og fastnettelefonien er stagneret på de i alt 3.203.000 abonnenter.

Tele Danmark vil fortsætte sine opkøb af virksomheder i udlandet specielt indenfor vækstområderne mobiltelefoni og Internet, men vil ikke oplyse om aktuelle konkrete planer. Målet er desuden at opnå kontrol i alle de selskaber, som Tele Danmark har ejerandele i. I dag har man kontrol med cirka halvdelen.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs