MediaWatch

Børsen - fra bladhus til mediehus

I løbet af 1999 steg antallet af udleverede passwords til abonnenter fra omkring 2.000 ved årets start til over 14.000 ved året udgang, og allerede i løbet af de første uger af 2000 var antallet oppe på 16.000, skriver Børsen.

Den vækst vil Børsen fastholde ved at videreudvikle Børsen Online med en række nye og forbedrede faciliteter. Herunder skal både nyhedssiden og værktøjer styrkes, og journalisternes eget interne arkiv bliver gjort tilgængelige. Børsen erklærer sig desuden parate til at gå på TV, hvis den rette samarbejdspartner viser sig.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs