MediaWatch

Mærsk på Internettet

Forfatter Jesper Bove-Nielsen mener, at Mærsk Data’s ankomst er et endeligt blåt stempel til e-business. IT-branchens direktør, Jacob Lyngsø, bruger det som argument for at Internet-ballonen måske alligevel ikke kommer til at ende med et brag, skriver Børsen.

Formanden for FDIH, Gert Birnbacher mener ligefrem, at det kan få betydning for firmaets børsværdi, som man har set det ved mange af de øvrige ”gamle” spillere. Envidere mener Birnbacher ikke at Mærsk vil få svært ved at overhale mange af Internettets pionerer, og at firmaet i høj grad vil være i stand til at sætte dagsordenen på Internettet.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs