MediaWatch

DR ledelse ønsker dialog

"Vi må slippe noget frisk luft ind i lokalerne," skriver ressourcedirektør Anders Kronborg, TV-direktør Bjørn Erichsen, radiodirektør Leif Lønsmann, nyhedsdirektør Lisbeth Knudsen og generaldirektør Christian S. Nissen til medarbejderne i sidste udgave af DRåben.

Samtlige medarbejdergrupper afbrød nemlig alt formelt samarbejde med ledelsen den 21. januar i frustration over ledelsesstilen og reformtempoet med den såkaldte "Femfinger-plan", der skal ændre DRs organisation og måde at arbejde på, inden en eventuel udflytning til Ørestaden.

"I vælger deltagerne og mødeformen og sætter dagsordenen. Vi stiller op enkeltvis eller samlet," fortsætter direktørerne i Berlingske Tidende, men medarbejderne, som har nedsat en tænketank, der skal formulere en række krav til ledelsen for at genoptage samarbejdet, ønsker i første omgang kun at kommunikere i personalebladet:

"Vi vil stille en række spørgsmål til direktionen gennem DRåben, som vi meget gerne ser besvaret sammesteds," skriver Tænketanken, der bl.a. består af journalisterne Steffen Gram, Mogens Rubinstein og Kurt Strand.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs