MediaWatch

EU kontrollerer roaming-priser

Når en GSM-mobiltelefonbruger ringer op til udlandet og opkaldet skal passere telenet, som ejes af andre teleselskaber, end det brugeren har sit abonnement hos, opkræves brugerens teleselskab for en roaming-afgift fra den udenlandske operatør.

Disse roaming-afgifter vil EU-Kommissionen have undersøgt, fordi de mistænker tele-net værterne for at opkræve urimeligt høje priser og ofte for længere perioder, end hvis opkaldet blev foretaget af en lokal GSM-bruger, skriver CNN. Undersøgelsen forventes at ville tage adskillige måneder, og en konkluderende rapport vil først foreligge senere på året.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs