MediaWatch

Interesse for udbud af trådløse frekvenser

Omkring 120 personer mødte op til Telestyrelsens informationsmøde om, hvad der ville blive lagt vægt på blandt ansøgerne til de to gange fire licenser, som udbudet af frekvenser til Fixed Wireless Access (FWA) omfatter, skriver Computerworld.

Alle de danske teleselskaber var repræsenteret til mødet, samt en del svenskere, englændere og tyskere. Telestyrelsen vurderer ansøgningerne ud fra videresalg af interconnectprodukter, konkurrenceøgende effekt og priser på produkterne. Det officielle udbud starter den 29. februar, og Telestyrelsen forventer at ville tildele de endelige licenser i løbet af december 2000.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs