MediaWatch

StepStone offentliggør børsprospekt

StepStone forventer at børsnoteringen vil indbringe en markedsværdi på 4,4 milliarder danske kroner. Ifølge en pressemeddelelse fra StepStone vil prospektet blive offentliggjort i dag den 18. februar af Morgan Stanley Securities Ltd. og Morgan Stanley & Co Int. Ltd.

Provenuet fra børsintroduktionen vil StepStone anvende til den almindelige forretningsudvikling, herunder markedsføring af StepStone som varemærke, produktudvikling, strategiske investeringer, samt ekspansion på nye markeder i Europa.

Læs hele pressemeddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs