MediaWatch

Europæiske medie-grupper vil på Internettet

I den seneste tid har de europæiske medieselskaber haft travlt med at føre deres aktiver ud på Internettet og indgå alliancer, som vil give dem bedre muligheder for at nå kunderne online.

Både den britiske betalings-TV station BSkyB og franske Canal Plus er begge i gang med at øge deres tilstedeværelse på Internettet, skriver Børsen. BskyB gennem navnet Sky.com og Canal Plus ved at etablere Internet-projektet Canal Numedia og indgåe et joint venture med Vivendi’s V.net.

Mere fra MediaWatch

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs