MediaWatch

Ingen øget sikkerhed mod hackere i Danmark

Forrige uges alvorlige hacker-angreb mod flere af de store amerikanske Internet-firmaers hjemmesider fik den amerikanske præsident til at love, at regeringen vil oprette et specielt center, som skal overvåge det private erhvervsliv og svare igen på hackerangrebene.

Hacker-angreb mod profesionelle hjemmesider er tilsvarende et problem i Danmark. Alene i fredags modtog Rigspolitiets IT-enhed elleve anmeldelser om hackerangreb, og noget tyder på at problemet er stigende.

Jubii’s salgsdirektør Kasper Larsen mener, at Danmark vil være bedre tjent med at bruge ressourcerne på at understøtte de sikkerhedsinitiativer, som allerede eksisterer, fremfor at starte et nyt sikkerhedscenter op i stil med det amerikanske, skriver Børsen. Den holdning deles af chefen for den internationale sikkerhedsorganisation CERT, Ole Stampe, der også går ind for at støtte det, der allerede eksisterer, fremfor at starte et helt nyt center.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs