MediaWatch

Belgacom trækker Duet tilbage

Belgacom, der er delvist ejet af Tele Danmark, opgav allerede sidste år i september måned at markedsføre Duet. Nu har klager fra den største konkurrent Mobistar til både de belgiske myndigheder og EU fået Belgacom til helt at trække produktet tilbage. De belgiske kunder vil modtage to måneders abonnementsafgift som kompensation, skriver Computerworld.

Herhjemme har Tele Danmark også modtaget en del klager over Duet fra blandt andet Sonofon, der har klaget over de særlige rabatter, som Tele Danmark yder sine kunder ved opkald over mobilnettet i forbindelse med Duet.

Det har fået Teleklagenævnet til at pålægge Tele Danmark at føre et særligt regnskab over Duet-systemet og at give en særlig rabat til de øvrige mobil-operatører, så de kan udbyde tilsvarende produkter.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs