MediaWatch

Portaler vil bygge net-butikscentre

Interesserede virksomheder med planer om at starte en net-butik op kan gøre det nemt og billigt i et af de indkøbscentre, som udbydes af blandt andet World Online og Jubii. Her kan de let designe deres egen butik, og det koster kun et mindre beløb til portalejerne at drive butikken.

Den form for etablering af sin Internet-butik kalder formanden for Foreningen for Dansk Internet Handel, Gert Birnbacher, for en kvart løsning, skriver Jyllands Posten. Birnbacher ser det som et valg mellem at placere sin butik i et stort center langt udenfor byen eller centralt på strøget. Det kan være en god ide på kort sigt at vælge center-løsningen, som er nem og billig, og hvor man på forhånd er sikret en vis trafik, men på længere sigt vil det være det optimale for virksomhederne, at etablere deres egne butikker.

Mere fra MediaWatch

En ny medieaftale kan være på trapperne

Medieordførerne fra stort set alle partier i Folketinget er kaldt til møde uden bagkant onsdag eftermiddag. Med udsigt til sommerferie om få uger spidser de månedlange forhandlinger om en ny medieaftale til. Flere forventer, en aftale kan lande de kommende dage. Men der er stadig uenighed om afgørende spørgsmål, erfarer MediaWatch.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs