MediaWatch

DSL til Europa

De lynhurtige DSL-linier på op til 2Mbit omsatte sidste år for omkring 200 millioner danske kroner, men allerede i år forventes omsætningen at stige med mere end 250 procent, vurderer analysefirmaet IDC i Jyllands Posten. I år 2003 vil omsætningen formentlig nå op på 12 milliarder kroner.

Tele Danmark har meddelt, at de vil være klar i Danmark med 2 Mbits ADSL-linier fra den 1. marts til erhvervsvirksomheder og fra måneden efter til privatkunder. Også konkurrenten Telia forventes snart at ville udbyde DSL i Danmark.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs