MediaWatch

Nedtur for TvDanmark

Efter en periode med tårnhøje seerrekorder og stor tiltrækning af reklameindtægter fra annoncørerne er TvDanmark’s succes på retur. Analyser af seertallene for januar 2000 har vist at TvDanmark har tabt over tre procentpoint i forhold til de sidste, i forvejen dårlige, måneder af 1999, skriver Politiken.

Dertil kommer at de store satsninger på programmer, som boksning med Super-Brian og Villa Medusa, til den nye satellitstation TvDanmark1 har fået skuffende lave seertal. Ifølge Politiken scorede Super-Brian 218.000 mod forventet 400.000 og Villa Medusa 75.000 og forventet 250,000.

Endelig sprang ballonen med lanceringen af programmet VIP. TvDanmark havde haft tårnhøje forventninger til VIP, og regnet med at 100.000 seere ville følge programmet hver aften, men allerede på premiereaftenen viste det sig, at forventningerne var skudt langt over målet. Tal fra analyseinstituttet Gallup viste, at kun 8.000 havde set programmet.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs