MediaWatch

Esser får 30 millioner fra Vodafone

Selvom Esser har lidt et personligt nederlag ved at tabe slaget mod engelske Vodafone i historiens største fjendtlige overtagelse, så kommer den administrerende direktør Essser, godt ud af det med hensyn til sin egen økonomiske vinding.

Uanset om Esser vælger at blive i Mannesmann efter overgangsperiodens udløb så er han ifølge en kontrakt fra December måned sidste år sikret en fuld løn på 4,2 millioner D-mark per år. Dertil kommer det tårnhøje gyldne håndtryk på 30 millioner dollars fra Vodafone, skriver CNNfn.

Esser var manden der forvandlede Mannesmann fra at være en tung-industri koncern til at blive en moderne telekoncern, på et utroligt lukrativt europæisk marked for mobiltelefoni.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs