MediaWatch

Også mange danske hackerangreb

Normalt får politiet 2-3 henvendelser om ugen. På baggrund af de mange pludselige henvendelser vil Kriminalpolitiets IT-afdeling forsøge at indlede et samarbejde med det amerikanske FBI om at få sagerne opklaret, skriver Jyllands Posten.

De mange pludselige henvendelser fra danske firmaer kommer bag på politiet. Ifølge kriminalkommissær Preben Andersen har politiet hele tiden været klar over, at der var mange sager, som ikke blev anmeldt.

Direktør Gert Birnbacher, der er formand for Foreningen for Dansk Internethandel, mener ikke det er ualmindeligt, at danske hjemmesider udsættes for forsøg fra udenforstående på at lukke siderne. I Danmark er der dog ofte tale om drengestreger når firmaers computersystemer angribes, og de kan derfor ikke helt sammenlignes med de amerikanske tilfælder, hvor der var tale om massive veltilrettelagte angreb.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs