MediaWatch

Mindre magt til tele-myndighederne

Folketingets partier er generelt enige om udkastet til den ny telelov, som netop har været ud til høring blandt industrien og interesseorganisationerne.

Generelt set bliver Telestyrelsens og Forskningsminister Birte Weiss’ magt beskåret, men til gengæld vil ministeren få øget bemyndigelse til at gribe ind på visse områder, som vil blive udspecificeret i loven. Den store enighed er opstået samtidig med den omfattende kritik af udkastet fra blandt andre Advokatforeningen og brancheforeningerne. Til eksempel hævder Dansk Dataforening, at der bør nedfældes en regulering af roamingpriserne for mobiltelefoni, men det må ikke ske på bekostning af andre dele af forliget, som man ellers generelt set er tilfredse med, skriver Børsen.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs