MediaWatch

2M trækker aktier tilbage

Interessen for 2M Invest-aktien blandt investorerne på børsen var ganske som ventet overvældende høj, og derfor er det blevet besluttet at lukke for afgivelse af bindende købsordre op til 3.800 aktier, svarende til to millioner kroner, skriver Berlingske Tidende.

2M har i alt sendt 450.000 aktier af nominel 100 kroner, men direktør Michael Mathiesens holdingselskab MM Finans har givet emissionsbankerne, Enskilda Securities ret til at sælge yderligere 30.000 aktier.

Analyser fra sidste uge estimerede udbudskursen til at komme til at ligge mellem 500 og 550. Jydske Bank udtrykker overfor Jyllands, at de tror på selskabet og har fuld tillid til 2M-direktør Michael Mathiesen, men de finder også at selskabt er svært at vurdere som følge af de mange komplekse forhold og den manglende gennemskuelighed.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs