MediaWatch

2M trækker aktier tilbage

Interessen for 2M Invest-aktien blandt investorerne på børsen var ganske som ventet overvældende høj, og derfor er det blevet besluttet at lukke for afgivelse af bindende købsordre op til 3.800 aktier, svarende til to millioner kroner, skriver Berlingske Tidende.

2M har i alt sendt 450.000 aktier af nominel 100 kroner, men direktør Michael Mathiesens holdingselskab MM Finans har givet emissionsbankerne, Enskilda Securities ret til at sælge yderligere 30.000 aktier.

Analyser fra sidste uge estimerede udbudskursen til at komme til at ligge mellem 500 og 550. Jydske Bank udtrykker overfor Jyllands, at de tror på selskabet og har fuld tillid til 2M-direktør Michael Mathiesen, men de finder også at selskabt er svært at vurdere som følge af de mange komplekse forhold og den manglende gennemskuelighed.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs