MediaWatch

Information Highway vil på opkøb

Information Highway købte i november det danske Internet-bureau Elk for 55 millioner kroner. I dag er Elk en fuld integreret del af det svenske moderselskab med mere end 500 ansatte og afdelinger i Sverige, Danmark, Norge, Finland og England.

Inden årets udløb forventes antallet af medarbejdere at vokse til mere end 1.000, skriver Berlingske Tidende, og Information Highway vil yderligere være etableret via opkøb i Tyskland, Frankrig, Holland, Italien og Spanien.

Da Information Highway sidste år gik på børsen i Stockholm steg markedsværdien med ikke mindre en 2.300 procent. I dag estimeres den til at være på omkring 5-6 milliarder. Ud over den kommende aktieemission har Information Highway planer om at udvide antallet af aktier fra de nuværende 40 millioner (plus 10 fra den kommende emission) til i alt 80 millioner.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs