MediaWatch

Information Highway vil på opkøb

Information Highway købte i november det danske Internet-bureau Elk for 55 millioner kroner. I dag er Elk en fuld integreret del af det svenske moderselskab med mere end 500 ansatte og afdelinger i Sverige, Danmark, Norge, Finland og England.

Inden årets udløb forventes antallet af medarbejdere at vokse til mere end 1.000, skriver Berlingske Tidende, og Information Highway vil yderligere være etableret via opkøb i Tyskland, Frankrig, Holland, Italien og Spanien.

Da Information Highway sidste år gik på børsen i Stockholm steg markedsværdien med ikke mindre en 2.300 procent. I dag estimeres den til at være på omkring 5-6 milliarder. Ud over den kommende aktieemission har Information Highway planer om at udvide antallet af aktier fra de nuværende 40 millioner (plus 10 fra den kommende emission) til i alt 80 millioner.

Mere fra MediaWatch

Facebook lover milliardbetaling til medier

I et blogopslag forsvarer Facebook-topchef den kortvarige nyhedsblokering i Australien, og annoncerer samtidig, at techkoncernen vil investere 1 mia. dollar i aftaler om medieindhold over de næste tre år.

Seneste nyt

Se flere jobs