MediaWatch

Information Highway vil på opkøb

Information Highway købte i november det danske Internet-bureau Elk for 55 millioner kroner. I dag er Elk en fuld integreret del af det svenske moderselskab med mere end 500 ansatte og afdelinger i Sverige, Danmark, Norge, Finland og England.

Inden årets udløb forventes antallet af medarbejdere at vokse til mere end 1.000, skriver Berlingske Tidende, og Information Highway vil yderligere være etableret via opkøb i Tyskland, Frankrig, Holland, Italien og Spanien.

Da Information Highway sidste år gik på børsen i Stockholm steg markedsværdien med ikke mindre en 2.300 procent. I dag estimeres den til at være på omkring 5-6 milliarder. Ud over den kommende aktieemission har Information Highway planer om at udvide antallet af aktier fra de nuværende 40 millioner (plus 10 fra den kommende emission) til i alt 80 millioner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs