MediaWatch

Vodafone vandt over Mannesmann

Dermed er verdenshistoriens største fjentlige overtagelsesforsøg lykkes, og det har skabt Europas største virksomhed og verdens fjerdestørste efter Microsoft, General Electric og Cisco System.

Mannesmann’s aktionærer har nu frem til den 17. februar til at beslutte sig for, om de vil følge bestyrelsens anbefalinger om at tage imod Vodafone’s tilbud. Beslutning ventes imidlertid ikke at møde den helt store modstand fra aktionærerne, hvoraf en del under hele overtagelsesforløbet har udtrykt deres utilfredshed over, at ledelsen anbefalede et nej til Vodafone’s tilbud.

Købsprisen på i alt 198 milliarder dollars – verdens største nogensinde – bliver afviklet gennem en aktieombytning, hvor hver Mannesmann-aktie udløser 58,96 aktier i Vodafone, svarende til at Mannesmann-aktionærerne kommer til at eje 49,5 procent af det nye selskab, skriver Jyllands Posten.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs