MediaWatch

Vodafone vandt over Mannesmann

Dermed er verdenshistoriens største fjentlige overtagelsesforsøg lykkes, og det har skabt Europas største virksomhed og verdens fjerdestørste efter Microsoft, General Electric og Cisco System.

Mannesmann’s aktionærer har nu frem til den 17. februar til at beslutte sig for, om de vil følge bestyrelsens anbefalinger om at tage imod Vodafone’s tilbud. Beslutning ventes imidlertid ikke at møde den helt store modstand fra aktionærerne, hvoraf en del under hele overtagelsesforløbet har udtrykt deres utilfredshed over, at ledelsen anbefalede et nej til Vodafone’s tilbud.

Købsprisen på i alt 198 milliarder dollars – verdens største nogensinde – bliver afviklet gennem en aktieombytning, hvor hver Mannesmann-aktie udløser 58,96 aktier i Vodafone, svarende til at Mannesmann-aktionærerne kommer til at eje 49,5 procent af det nye selskab, skriver Jyllands Posten.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs