MediaWatch

Tele Danmark klar med 2 Mbps Internet

Indtil videre har Tele Danmark’s ADSL-tilbud til Internetbrugerne kun kørt med hastigheder på 512 kilobit, altså omkring en fjerdedel af nettets fulde ydelse. Med de opgraderede højhastighedsforbindelser på to megabit bliver det muligt effektivt at transmittere de mere kapacitetskrævedne ydelser som for eksempel TV over Internettet.

ADSL-forbindelserne på to megabit bliver udbudt fra den 1. marts. I starten bliver det kun til forbrugere i storbyerne Aalborg, Århus, København og Odense, men i løbet af året regner man med at omkring 60 procent af den danske befolkning vil få tilbudt muligheden. Herefter fortsætter udbygningen af nettet for resten af landet.

Svenske Telia beskylder Tele Danmark for at have forhalet processen i cirka et år. Telia har tidligere lagt pres på Tele Danmark for at få opbygget et bredbåndsnet, som de kunne få adgang til, men indtil videre, er det ikke lykkes.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs