MediaWatch

Nokia indgår nye alliancer

Aftalen mellem Nokia og teleoperatørerne Sonofon og Mobilix indebærer, at den finske verdensleder indenfor WAP skal levere udstyr til at de danske selskaber. Herefter bliver Sonofon og Mobilix i stand til at gå i gang med at udbyde WAP-telefoner og -tjenester som nogle af de første i Danmark.

Mobilix får desuden leveret et system fra Nokia, som gør dem i stand til at tilbyde kunderne Internetadgang over den nye tredjegenerations mobile telefoni GPRS (General Packet Radio Service.

Med i leveringspakken får de to danske selskaber også leveret Nokia’s Artus Messaging Platform, hvorfra kunderne vil få adgang til nyhedsoverskrifter, sportsresultater, børsoplysninger samt on-line rejse- og bankoplysninger, skriver Berlingske Tidende.

Mere fra MediaWatch

Facebook åbner igen for politiske annoncer i USA

I et forsøg på at mindske misinformation har der siden det amerikanske præsidentvalg været slukket for det varme vand for politiske annoncer hos Facebook i USA. Torsdag vil det sociale medie åbne for hanerne igen.

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs