MediaWatch

Nokia indgår nye alliancer

Aftalen mellem Nokia og teleoperatørerne Sonofon og Mobilix indebærer, at den finske verdensleder indenfor WAP skal levere udstyr til at de danske selskaber. Herefter bliver Sonofon og Mobilix i stand til at gå i gang med at udbyde WAP-telefoner og -tjenester som nogle af de første i Danmark.

Mobilix får desuden leveret et system fra Nokia, som gør dem i stand til at tilbyde kunderne Internetadgang over den nye tredjegenerations mobile telefoni GPRS (General Packet Radio Service.

Med i leveringspakken får de to danske selskaber også leveret Nokia’s Artus Messaging Platform, hvorfra kunderne vil få adgang til nyhedsoverskrifter, sportsresultater, børsoplysninger samt on-line rejse- og bankoplysninger, skriver Berlingske Tidende.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs