MediaWatch

Pensiontjeneste via WAP-telefonen

De fire pensionsinsstitutter i fællesskabet PensionSelskaberne har allerede været i gang med Internet et stykke tid, hvor virksomheder kan få adgang til information om indbetalingerne.

Nu vil PensionSelskaberne også lægge informationer om pension ud som WAP-tjeneste, i første omgang, så kunderne kan læse nyheder om pensionsordninger på mobiltelefonerne, og senere skal tjenesten så udbygges, så medlemmerne også kan tjekke deres pensionsdækning, skriver Berlingske Tidende.

Direktør Torben Möger Pedersen fra PensionSelskaberne har store forventninger til den endnu nye teknologi, som han mener vil få stor udbredelse i fremtiden.

PensionSelskaberne består af B&A Pension, B&T Pension, HTS Pension og PKS Pension. Tilsammen har fællesskabet 370.000 medlemmer og 32.000 virksomheder.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs