MediaWatch

NetDoktor vurderes til 6 milliarder

NetDoktor blev forleden lanceret i England, og her afslørede en medinvestor fra det internationale ventureselskab Apax partners overfor flere engelske journalister, at der ville ske en notering, oplyser Børsen.

NetDoktor blev startet i 1997 af lægen Carl Brandt og journalisten Rune Bech, og siden da er det gået stærkt. I dag er Internetfirmaet repræsenteret i Danmark, Sverige, Østrig, Norge og nu England, og senest i januar måned talte antallet af unikke brugere 500.000.

Medarbejderstaben består af læger, farmaceuter, IT-fpolk og journalister, og den er nu oppe på i alt 85 ansatte samt 350 freelance-medarbejdere.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs