MediaWatch

NetDoktor vurderes til 6 milliarder

NetDoktor blev forleden lanceret i England, og her afslørede en medinvestor fra det internationale ventureselskab Apax partners overfor flere engelske journalister, at der ville ske en notering, oplyser Børsen.

NetDoktor blev startet i 1997 af lægen Carl Brandt og journalisten Rune Bech, og siden da er det gået stærkt. I dag er Internetfirmaet repræsenteret i Danmark, Sverige, Østrig, Norge og nu England, og senest i januar måned talte antallet af unikke brugere 500.000.

Medarbejderstaben består af læger, farmaceuter, IT-fpolk og journalister, og den er nu oppe på i alt 85 ansatte samt 350 freelance-medarbejdere.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs