MediaWatch

Billig bredbånds-internet til private

Snart bliver det muligt for de danske forbrugere at surfe på Internettet med en lynhurtig forbindelse og alligevel uden at det kommer til at koste en formue. Den svenske Internet-udbyder vil sælge danskerne bredbåndsforbindelser til omkring 295 kroner om måneden, og det endda uanset forbrug og inklusive installation, skriver Børsen.

I første omgang bliver det imidlertid kun de danskere, som i forvejen abonnerer på kabel-tv fra Arrowhead’s samarbejdspartner Telenor Vision, som bliver tilbudt de nye forbindelser, men Arrowhead’s mål er at blive de førende på markedet, så på længere sigt vil endnu flere danskere få tilbudet om at komme med.

Arrowhead’s introduktion på det danske marked er foregået i alt stilfærdighed. For blot en uge siden meddelte den svenske virksomhed, at den ville tilbyde bredbåndsforbindelser til erhvervsvirksomheder i Danmark, som den var i færd med at etablere i samarbejde med den danske grundlægger af Carli Gry, Klaus Helmersen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs