MediaWatch

Billig bredbånds-internet til private

Snart bliver det muligt for de danske forbrugere at surfe på Internettet med en lynhurtig forbindelse og alligevel uden at det kommer til at koste en formue. Den svenske Internet-udbyder vil sælge danskerne bredbåndsforbindelser til omkring 295 kroner om måneden, og det endda uanset forbrug og inklusive installation, skriver Børsen.

I første omgang bliver det imidlertid kun de danskere, som i forvejen abonnerer på kabel-tv fra Arrowhead’s samarbejdspartner Telenor Vision, som bliver tilbudt de nye forbindelser, men Arrowhead’s mål er at blive de førende på markedet, så på længere sigt vil endnu flere danskere få tilbudet om at komme med.

Arrowhead’s introduktion på det danske marked er foregået i alt stilfærdighed. For blot en uge siden meddelte den svenske virksomhed, at den ville tilbyde bredbåndsforbindelser til erhvervsvirksomheder i Danmark, som den var i færd med at etablere i samarbejde med den danske grundlægger af Carli Gry, Klaus Helmersen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs