MediaWatch

SBS og Berlingske Tidende i radiosamarbejde

Det ventes, at man har et nyhedstilbud i luften i slutningen af februar. Berlingske tror ikke, at bladenes ansøgning om den fjerde ledige kanal bliver taget seriøst af politikerne. Derfor tager man nu sagen i egne hænder og starter et landsdækkende alternativ til nyhedsudsendelserne, som skal bryde Danmarks Radio’s nyhedsmonopol .

Radiostationerne er allerede i fuld gang med at opbygge en central nyhedsredaktion i København, som sammen med lokalradioerne vil få en samlet medarbejderstab på 40-50 medarbejdere. Beslutningen om at starte en ny radiostation skyldes, at lokalradioerne har været bange for at TV 2 eller en anden kommerciel skulle få tildelt licensen, hvilket i givet fald vil komme til at betyde at stationernes reklameindtægter vil falde med op mod 30 procent.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs