MediaWatch

Søndagsavisen åbner jobportal i UK

Jobportalen StepStone har i den seneste tid investeret store summer i at ekspandere på det lukrative internationale marked for jobformidling. Nu vil også Søndagsavisen, der driver et af de største jobportaler www.jobavisen.dk herhjemme, ekspandere internationalt. Det sker gennem en nylig indgået aftale men en britisk partner om at etablere en jobportal i Storbritannien.

Den nye portal forventes i første omgang at komme til at koste penge, og det skal ifølge Søndagsavisens oplysninger til Børsen, finansieres ved udstedelse af nye aktier i det fælles selskab.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs