MediaWatch

Søndagsavisen åbner jobportal i UK

Jobportalen StepStone har i den seneste tid investeret store summer i at ekspandere på det lukrative internationale marked for jobformidling. Nu vil også Søndagsavisen, der driver et af de største jobportaler www.jobavisen.dk herhjemme, ekspandere internationalt. Det sker gennem en nylig indgået aftale men en britisk partner om at etablere en jobportal i Storbritannien.

Den nye portal forventes i første omgang at komme til at koste penge, og det skal ifølge Søndagsavisens oplysninger til Børsen, finansieres ved udstedelse af nye aktier i det fælles selskab.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs