MediaWatch

Kun TV2 og DR har en chance

"De har ikke en chance. Det mest sandsynlige er, at TV2 eller Danmarks Radio får den fjerde radiokanal", udtaler Frands Mortensen til Erhvervsbladet, og fortsætter "Hvis den ikke går til dem, skal kanalen i koncession, og så vil Berlingske og andre penge-stærke aviser formentlig få den".

Medieordfører fra partiet Venstre, Jens Rohde, er lodret uenig: Intet er afgjort på forhånd. Alle, der vil byde på radiokanalen, fortjener, at vi kigger nærmere på deres tilbud. Alle har en chance, siger han.

Jubii havde i sidste regnskabsår en omsætning på 27,5 mill. kr. og et resultat før skat på cirka 1,6 mill. kr. Omsætningen stammer først og fremmest fra salg af bannerreklamer på hjemmesiden www.jubii.dk.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs