MediaWatch

Fjernundervisning over Internettet

Forskningsminister Birte Weiss vil have at Danmark skal være med helt fremme, når det gælder fjernundervisning over Internettet, men en undersøgelse af danske universiteter offentliggjort i november viser, at 81 procent af de adspurgte universiteter aldrig har anvendt fjernundervisning som undervisningsform, og 97 procent af de studerende havde aldrig deltaget i fjernundervisning, skriver Børsen.

Birte Weiss mener dog ikke at det vil være hensigtsmæssigt at lade hele undervisningen indenfor et givet område køre som fjernundervisning. Det vil føre til for store frafald blandt de studerende. Derimod mener forskningsministeren, at IT- og Internet vil kunne udgøre et nyttigt supplement, til den ordinære undervisning.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs