MediaWatch

Fjernundervisning over Internettet

Forskningsminister Birte Weiss vil have at Danmark skal være med helt fremme, når det gælder fjernundervisning over Internettet, men en undersøgelse af danske universiteter offentliggjort i november viser, at 81 procent af de adspurgte universiteter aldrig har anvendt fjernundervisning som undervisningsform, og 97 procent af de studerende havde aldrig deltaget i fjernundervisning, skriver Børsen.

Birte Weiss mener dog ikke at det vil være hensigtsmæssigt at lade hele undervisningen indenfor et givet område køre som fjernundervisning. Det vil føre til for store frafald blandt de studerende. Derimod mener forskningsministeren, at IT- og Internet vil kunne udgøre et nyttigt supplement, til den ordinære undervisning.

Mere fra MediaWatch

Facebook åbner igen for politiske annoncer i USA

I et forsøg på at mindske misinformation har der siden det amerikanske præsidentvalg været slukket for det varme vand for politiske annoncer hos Facebook i USA. Torsdag vil det sociale medie åbne for hanerne igen.

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs