MediaWatch

Wise Network er solgt til svenske HIQ

Den samlede handelssum udgør omkring 48 millioner kroner, som erlægges i nyemiterede aktier. Desuden betales et ikke specificeret kontantbeløb til virksomhedens ejere og enkelte medarbejdere, for deres danske aktieoptioner, skriver Børsen.

Virksomheden Wise Network blev stiftet for godt to år siden af de tre ejere Bonnie Kryger, Gilbert Jensen og Jacob Larsen, som dengang skød knap 125.000 kroner i selskabet. Siden da er de vokset til godt 20 systemudviklere og projektledere, med kontorer i Århus og København. Telekomkunderne tæller markante selskaber som Motorola, Siemens, Nokia, Sonofon, SAS Data og FOSS.

Den svenske køber, HIQ, er noteret ved den svenske børs, og har tre kontorer i Sverige og et i Norge. Offentliggørelsen af købet i går af Wise Network fik HIQ’s aktie til at stige yderligere godt 10 procent til 787 svenske kroner.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs