MediaWatch

Wise Network er solgt til svenske HIQ

Den samlede handelssum udgør omkring 48 millioner kroner, som erlægges i nyemiterede aktier. Desuden betales et ikke specificeret kontantbeløb til virksomhedens ejere og enkelte medarbejdere, for deres danske aktieoptioner, skriver Børsen.

Virksomheden Wise Network blev stiftet for godt to år siden af de tre ejere Bonnie Kryger, Gilbert Jensen og Jacob Larsen, som dengang skød knap 125.000 kroner i selskabet. Siden da er de vokset til godt 20 systemudviklere og projektledere, med kontorer i Århus og København. Telekomkunderne tæller markante selskaber som Motorola, Siemens, Nokia, Sonofon, SAS Data og FOSS.

Den svenske køber, HIQ, er noteret ved den svenske børs, og har tre kontorer i Sverige og et i Norge. Offentliggørelsen af købet i går af Wise Network fik HIQ’s aktie til at stige yderligere godt 10 procent til 787 svenske kroner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs