MediaWatch

Wise Network er solgt til svenske HIQ

Den samlede handelssum udgør omkring 48 millioner kroner, som erlægges i nyemiterede aktier. Desuden betales et ikke specificeret kontantbeløb til virksomhedens ejere og enkelte medarbejdere, for deres danske aktieoptioner, skriver Børsen.

Virksomheden Wise Network blev stiftet for godt to år siden af de tre ejere Bonnie Kryger, Gilbert Jensen og Jacob Larsen, som dengang skød knap 125.000 kroner i selskabet. Siden da er de vokset til godt 20 systemudviklere og projektledere, med kontorer i Århus og København. Telekomkunderne tæller markante selskaber som Motorola, Siemens, Nokia, Sonofon, SAS Data og FOSS.

Den svenske køber, HIQ, er noteret ved den svenske børs, og har tre kontorer i Sverige og et i Norge. Offentliggørelsen af købet i går af Wise Network fik HIQ’s aktie til at stige yderligere godt 10 procent til 787 svenske kroner.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs