MediaWatch

Maconomy vil børsnoteres i USA

Årsagen til at Maconomy’s ønsker at lade børsnoteringen foregå i USA er den seneste høje vækst. I dag stammer cirka 20 procent af virksomhedens omsætning fra det amerikanske marked.

Per Tejs Knudsen, der er administrerende direktør for Maconomy, oplyser overfor Børsen, at en børsnotering har været planlagt et stykke tid, men først når omsætningen havde nået en vis størrelse på omkring 200 – 300 millioner kroner. Den er nu på 170 millioner, og med forventede vækstrater på 50-100 procent årligt vil målet snart være nået.

De høje vækstmål bygger blandt andet på en forventning om at kunne udvikle løsninger til WAP-telefoner på det amerikanske marked. Direktøren finder en satsning på WAP-løsninger særdeles velegnet til Maconomy’s kunder, der er den brede servicesektor. Maconomy har derfor indgået et samarbejde med mobiltelefon-producenten Nokia om at udvikle og tilpasse Maconomy’s produkter, så WAP-telefonerne kan blive servicesektorens digitale assistent.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs