MediaWatch

Maconomy vil børsnoteres i USA

Årsagen til at Maconomy’s ønsker at lade børsnoteringen foregå i USA er den seneste høje vækst. I dag stammer cirka 20 procent af virksomhedens omsætning fra det amerikanske marked.

Per Tejs Knudsen, der er administrerende direktør for Maconomy, oplyser overfor Børsen, at en børsnotering har været planlagt et stykke tid, men først når omsætningen havde nået en vis størrelse på omkring 200 – 300 millioner kroner. Den er nu på 170 millioner, og med forventede vækstrater på 50-100 procent årligt vil målet snart være nået.

De høje vækstmål bygger blandt andet på en forventning om at kunne udvikle løsninger til WAP-telefoner på det amerikanske marked. Direktøren finder en satsning på WAP-løsninger særdeles velegnet til Maconomy’s kunder, der er den brede servicesektor. Maconomy har derfor indgået et samarbejde med mobiltelefon-producenten Nokia om at udvikle og tilpasse Maconomy’s produkter, så WAP-telefonerne kan blive servicesektorens digitale assistent.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs