MediaWatch

Maconomy vil børsnoteres i USA

Årsagen til at Maconomy’s ønsker at lade børsnoteringen foregå i USA er den seneste høje vækst. I dag stammer cirka 20 procent af virksomhedens omsætning fra det amerikanske marked.

Per Tejs Knudsen, der er administrerende direktør for Maconomy, oplyser overfor Børsen, at en børsnotering har været planlagt et stykke tid, men først når omsætningen havde nået en vis størrelse på omkring 200 – 300 millioner kroner. Den er nu på 170 millioner, og med forventede vækstrater på 50-100 procent årligt vil målet snart være nået.

De høje vækstmål bygger blandt andet på en forventning om at kunne udvikle løsninger til WAP-telefoner på det amerikanske marked. Direktøren finder en satsning på WAP-løsninger særdeles velegnet til Maconomy’s kunder, der er den brede servicesektor. Maconomy har derfor indgået et samarbejde med mobiltelefon-producenten Nokia om at udvikle og tilpasse Maconomy’s produkter, så WAP-telefonerne kan blive servicesektorens digitale assistent.

Mere fra MediaWatch

Facebook lover milliardbetaling til medier

I et blogopslag forsvarer Facebook-topchef den kortvarige nyhedsblokering i Australien, og annoncerer samtidig, at techkoncernen vil investere 1 mia. dollar i aftaler om medieindhold over de næste tre år.

Seneste nyt

Se flere jobs