MediaWatch

Meget lidt dansk på TvDanmark

Helt præcis drejer det sig om 80 procent på TvDanmark1 og 66 procent på TvDanmark2, oplyser Berlingske Tidende. Det forsvarer TvDanmarks administrerende direktør, Jesper Sehested Lund, med at henvise til at fordelingen nogenlunde er den samme for TV 3 og 3+, og at TvDanmark1 i øvrigt først lige er startet.

Ifølge Jesper Sehested Lund var 42 procent af hele sendefladen danske udsendelser i fjerde kvartal sidste år, og den andel forventer han ikke vil falde, selvom der nu sendes på to kanaler.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs