MediaWatch

Fremgang for Apple

Regnskabstallene for første kvartal 1999, der sluttede den 1. januar viste et nettooverskud på 183 millioner dollars, svarende til en fremgang på 20 procent i forhold til samme kvartal året før. Omsætningen steg 37 procent til 2,34 milliarder dollars indenfor perioden og afsætningen blev næsten fordoblet fra 772.000 styk til 1,34 millioner styk computere.

Dermed er resultaterne af grundlæggeren Steve Jobs’ indsats for alvor begyndt at vise sig, og som belønning har Apple købt et jetfly til Jobs og givet ham ordnede ansættelsesforhold med løn. Jobs har hidtil fungeret som midlertidig direktør for en symbolsk årsløn på 1 dollar.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs