MediaWatch

Flest IT-gazeller i Storkøbenhavn

Ifølge Børsens gazelleanalyser findes knap 43 procent af Danmarks hurtigst voksende IT-virksomheder i hovedstadsområdet, mod omtrent 29 procent for fire år siden.

Dermed har hovedstadsområdet i dag lige så mange IT-gazeller som hele Jylland og Fyn tilsammen, til trods for at der findes dobbelt så mange indbyggere vest for Storebælt.

Fremgangen i København modsvares af en tilsvarende stærk tilbagegang i Århus-området. Her er andelen af IT-gazeller faldet over de seneste fire år fra 21 procent til omkring 14 procent.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs