MediaWatch

ISDN til fast månedspris

De to udbydere tilbyder Internetforbindelser, hvor kunderne kan koble op på nettet til en fast månedlig pris på 495 kroner. Hos World Online kan man ifølge Berlingske Tidende være opkoblet i ubegrænset tid, hvorimod tilbudet fra Cypercity kun gælder for den tid, man sidder foran skærmen. Hvis man vil være koplet på Internettet i hele døgnet hos Cypercity, er prisen en smule højere.

World Online’s tilbud gælder de dobbelte ISDN-forbindelser med overførselshastigheder på 128 kbit/s, og Cypercity’s tilbud dækker maksimalt 56 kbit/s. Tele Danmark overvejer at indføre lignende tilbud.

Mere fra MediaWatch

Facebook åbner igen for politiske annoncer i USA

I et forsøg på at mindske misinformation har der siden det amerikanske præsidentvalg været slukket for det varme vand for politiske annoncer hos Facebook i USA. Torsdag vil det sociale medie åbne for hanerne igen.

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs