MediaWatch

FCC utålmodig med digital TV branche

Formanden for The FCC (Federal Communication Commisson), Bill Kennard, i USA sagde for nylig ifølge Electronic Media til lederne indenfor den digitale TV-branche, at hvis de ikke kan blive enige om kompatible standarder, vil FCC overtage: "Jeg har bedt FCC lave et udkast til fælles regler for kompatibilitet. Og hvis branchen er ude af stand til at blive enige, så skal vi nok løse opgaven. Vi kan ikke vente længere".

FCC har sat en deadline til april. Den største blokering for en hurtig udvikling af digital TV er fælles standarder for digitale modtagere, og at branchen kun fokuserer på ét element: HDTV.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs