MediaWatch

FCC utålmodig med digital TV branche

Formanden for The FCC (Federal Communication Commisson), Bill Kennard, i USA sagde for nylig ifølge Electronic Media til lederne indenfor den digitale TV-branche, at hvis de ikke kan blive enige om kompatible standarder, vil FCC overtage: "Jeg har bedt FCC lave et udkast til fælles regler for kompatibilitet. Og hvis branchen er ude af stand til at blive enige, så skal vi nok løse opgaven. Vi kan ikke vente længere".

FCC har sat en deadline til april. Den største blokering for en hurtig udvikling af digital TV er fælles standarder for digitale modtagere, og at branchen kun fokuserer på ét element: HDTV.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs