MediaWatch

Tyson-kamp som pay-per-view

Det er sjældent, at der er begivenheder der kan bære at blive udbudt som pay-per-view. I januar 1997 gennemførte virksomheden en pay-per-view event med pæn succes, da Brian Nielsen mødte Larry Holmes.

Mike Tyson ankom til Europa søndag for at møde den regerende britiske sværvægtsmester Julius Francis i Manchester. Det var ligeved, at han var uønsket i England, men det britiske indenrigsministerium besluttede torsdag, at han alligevel kunne rejse ind i landet - efter en længere diskussion om den amerikanske fighters britiske skæbne på grund af Tysons fængselsdomme, bl.a. for voldtægt.

Mødet mellem Tyson og Francis sendes fra satellitpositionen Sirius 5 Grader Øst. Kampen kan bestilles af abonnenter på Viasats parabolkort. Seere med Tele Danmark Kabel TV kan også bestille kampen, hvis de har en "Selector Boks".

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs