MediaWatch

Tyson-kamp som pay-per-view

Det er sjældent, at der er begivenheder der kan bære at blive udbudt som pay-per-view. I januar 1997 gennemførte virksomheden en pay-per-view event med pæn succes, da Brian Nielsen mødte Larry Holmes.

Mike Tyson ankom til Europa søndag for at møde den regerende britiske sværvægtsmester Julius Francis i Manchester. Det var ligeved, at han var uønsket i England, men det britiske indenrigsministerium besluttede torsdag, at han alligevel kunne rejse ind i landet - efter en længere diskussion om den amerikanske fighters britiske skæbne på grund af Tysons fængselsdomme, bl.a. for voldtægt.

Mødet mellem Tyson og Francis sendes fra satellitpositionen Sirius 5 Grader Øst. Kampen kan bestilles af abonnenter på Viasats parabolkort. Seere med Tele Danmark Kabel TV kan også bestille kampen, hvis de har en "Selector Boks".

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs