MediaWatch

Tyson-kamp som pay-per-view

Det er sjældent, at der er begivenheder der kan bære at blive udbudt som pay-per-view. I januar 1997 gennemførte virksomheden en pay-per-view event med pæn succes, da Brian Nielsen mødte Larry Holmes.

Mike Tyson ankom til Europa søndag for at møde den regerende britiske sværvægtsmester Julius Francis i Manchester. Det var ligeved, at han var uønsket i England, men det britiske indenrigsministerium besluttede torsdag, at han alligevel kunne rejse ind i landet - efter en længere diskussion om den amerikanske fighters britiske skæbne på grund af Tysons fængselsdomme, bl.a. for voldtægt.

Mødet mellem Tyson og Francis sendes fra satellitpositionen Sirius 5 Grader Øst. Kampen kan bestilles af abonnenter på Viasats parabolkort. Seere med Tele Danmark Kabel TV kan også bestille kampen, hvis de har en "Selector Boks".

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs