MediaWatch

Flere mobillicenser lavere priser

Når Telestyrelsen i løbet af året uddeler de nye GSM-licenser, vil man blandt ansøgerne lægge vægt på, om de kan tilbyde mobiltelefoni til en lav pris, udtaler Teledirektør Jørgen Abild Andersen fra Telestyrelsen overfor Jyllands Posten.

I dag er der for lidt konkurrence på mobiltelefoni, hvor kun Tele Danmark og Sonofon har et landsdækkende net, og derfor er priserne for høje. Men det vil ændre sig, hvis der kommer flere udbydere til.

Telestyrelsen sender de nye licenser i udbud til marts, og om et år bliver det afgjort, hvem der får dem. Blandt de potentielle teleselskaber er franske Mobilix og svenske Telia.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs