MediaWatch

Letsbuyit under hård kritik

Ser man i de danske nyhedsgrupper, så kritiseres det svenske Internetfirma Letsbuyit for både opskruede priser, lange leveringstider og en elendig service, skriver Jyllands Posten. Senest er firmaet blevet kritiseret for at skrue markedsprisen kunstigt i vejret, således at tilbudet fra Letsbuyit kommer til at fremstå som endnu bedre, end det i virkeligheden er.

Økonom Lars Christensen fra Forbrugerrådet kalder Letsbuyit’s forretningsmetoder for stærkt kritisable, og de vidner om at firmaet ikke er til at stole på.

Tele Danmark er enig i Forbrugerrådets kritik og derfor overvejer man at ophæve aftalen med Letsbuyit om at markedsføre siten via Opasia’s hjemmeside.

Informationschef for Letsbuyit, Camilla Rose Hensen forklarer, at Letsbuyit har et eksternt firma til at finde frem til markedsprisen, og derudover fastsættes prisen under vejledning fra leverandørerne.

Mere fra MediaWatch

Meta truer med at fjerne nyheder fra Facebook

Et amerikansk lovforslag, der skal stille medier stærkere i forhandlinger om betaling for nyhedsindhold på platforme som Facebook, får det sociale medieselskab til igen at true med at fjerne nyhedsartikler.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs