MediaWatch

Letsbuyit under hård kritik

Ser man i de danske nyhedsgrupper, så kritiseres det svenske Internetfirma Letsbuyit for både opskruede priser, lange leveringstider og en elendig service, skriver Jyllands Posten. Senest er firmaet blevet kritiseret for at skrue markedsprisen kunstigt i vejret, således at tilbudet fra Letsbuyit kommer til at fremstå som endnu bedre, end det i virkeligheden er.

Økonom Lars Christensen fra Forbrugerrådet kalder Letsbuyit’s forretningsmetoder for stærkt kritisable, og de vidner om at firmaet ikke er til at stole på.

Tele Danmark er enig i Forbrugerrådets kritik og derfor overvejer man at ophæve aftalen med Letsbuyit om at markedsføre siten via Opasia’s hjemmeside.

Informationschef for Letsbuyit, Camilla Rose Hensen forklarer, at Letsbuyit har et eksternt firma til at finde frem til markedsprisen, og derudover fastsættes prisen under vejledning fra leverandørerne.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs