MediaWatch

Nexlink.to vil erobre verden med hovedsæt

Det nyudviklede trådløse hovedsæt fra firmaet Nextlink.to kan desuden opfange talen fra kæbebenet, så man slipper for den besværlige mikrofon-enhed foran munden. Hovedsættet kan ved hjælp af Bluetooth kommunikere frit med for eksempel en mobiltelefon uden anvendelse af ledninger. Nextlink.to forventer at det nye produkt vil åbne verden for dem på et marked med et kæmpe stort vækstpotentiale.

Bluetooth er den åbne fælles standard for trådløs transmission af data mellem forskellige former for kommunikationsudstyr. Det kan for eksempel være mellem mobil/PC-udstyr og forskellige former for hardware, eller som i dette tilfælde mellem et hovedsæt og en telefon.

Fra sommer begynder firmaet at udvikle softwareløsninger, som kan forbinde hovedsættet med alverdens IT-udstyr.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs