MediaWatch

Køge Kommune indfører IP-telefoni

Køge Kommune har besluttet at gå over til at ringe via Internet-telefoni. Allerede fra den 1. maj skal de 350 medarbejdere på Køge Rådhus starte med at anvende systemet, og efter sommerferien skal IP-telefoni være fuldt implementeret rundt om på kommunens institutioner.

Ordren på det nye system på knapt halvanden millione kroner for første fase er gået til det svenske teleselskab Telia og netværksfirmaet Cisco. Telia og Cisco skal levere de to Windows NT-servere, som skal styre driften af IP-telefonerne, samt 375 nye IP-telefoner, skriver Computerworld. Køge Kommune råder i dag selv over et separat kabling af telefon- og data-net.

Ved at binde alt tele- og datakommunikation mellem de kommunale institutioner sammen i ét fælles datanetværk, vil institutionerne kunne ringe gratis til hinanden. Derudover har kommunen planer om også at anvende den nye teknologi til at indføre forskellige telefonsvarer-funktioner som for eksempel voicmail og integration af kalendrer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs