MediaWatch

TV3 forventer vækst

Den forventede vækst skal først og fremmest komme fra TV3. Her forventer Viasat at reklameindtægterne vil vokse med 25 procent, og at udbredelsen vil vokse fra 74 procent af befolkningen i dag til 80 procent i løbet af 2000.

Fra marts introducerer Tele Danmark Kabel-TV en ny mellempakke, som i modsætning til den nuværende grundpakke vil komme til at indeholde TV3. Det regner Viasat med vil komme til at betyde, at omkring halvdelen af de nuværende abonnementer på grundpakken vil opgradere til mellempakken.

Resten af væksten skal hentes fra den generelle vækst i markedet og ved at erobre kunder fra TV 2.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs