MediaWatch

Finansverdenen tror på en fremtid på Internettet

Fire finanseksperter fra henholdsvis Codan, Egnsbank Han Herred, Nykredit og svenske SEB vurderer i Børsen fremtidsudsigterne for Internethandel med finansydelser. Selvom de fire eksperter er uenige om, hvilken rolle de specifikt kommer til at spille på Internettet, så er de dog enige om, store som små, at Internettet i fremtiden vil få stor betydning for deres respektive forretningsområder.

Netop Internettet åbner mulighed for at små lokalbanker, som ellers har udnyttet alle sine vækstmuligheder, kan markere sig over for den øvrige omverden. Et eksempel herpå er den nordjydske bank Egnsbank Han Herred, der allerede i 1998 lancerede låneformidling over Internet-banken Day2Day.

Fælles for de fire eksperters holdninger er, at det bliver forbrugerne, som bestemmer, hvordan den fremtidige udvikling kommer til at forme sig indenfor finansielle ydelser på Internettet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs