MediaWatch

Finansverdenen tror på en fremtid på Internettet

Fire finanseksperter fra henholdsvis Codan, Egnsbank Han Herred, Nykredit og svenske SEB vurderer i Børsen fremtidsudsigterne for Internethandel med finansydelser. Selvom de fire eksperter er uenige om, hvilken rolle de specifikt kommer til at spille på Internettet, så er de dog enige om, store som små, at Internettet i fremtiden vil få stor betydning for deres respektive forretningsområder.

Netop Internettet åbner mulighed for at små lokalbanker, som ellers har udnyttet alle sine vækstmuligheder, kan markere sig over for den øvrige omverden. Et eksempel herpå er den nordjydske bank Egnsbank Han Herred, der allerede i 1998 lancerede låneformidling over Internet-banken Day2Day.

Fælles for de fire eksperters holdninger er, at det bliver forbrugerne, som bestemmer, hvordan den fremtidige udvikling kommer til at forme sig indenfor finansielle ydelser på Internettet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs