MediaWatch

Underholdningschef forlader DR

»Det er med stor beklagelse, men jeg føler, at det i den foreliggende situation har været et nødvendigt valg«, siger Peter Herforth.

TV-direktør Bjørn Erichsen siger, at han gerne ville have haft Peter Herforth med i diskussionen omkring Underholdningsafdelingens fremtid, og at han derfor kun kan beklage, at DR ikke kan gøre brug af Peter Herforths erfaring på underholdningsområdet, inden den endelige beslutning træffes.

»Peter Herforth har udført et stort og betydningsfuldt arbejde for DR-TV«, hedder det i en udtalelse fra TV-direktøren.

De ansatte i DR holdt fredag stormøde, og da brød utilfredsheden over ledelsens planer om at lukke Underholdsningsafdelingen TV-UHA ud i lys lue. I en udtalelse fra mødet hed det bl.a., at medarbejderne oplevede den aktuelle situation som den hidtil alvorligste tillidskrise mellem ledelse og medarbejdere.

Medarbejderne samles til et nyt stormøde den 21. januar for at "vurdere ledelsens vilje til at indgå samarbejde", og de truer med, at manglende samarbejdsvilje fra ledelsen straks "vil få konsekvenser for medarbejdernes deltagelse i samarbejdet i DR".

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs