MediaWatch

Online-handel med aktier til private

I dag står de institutionelle investorer for 85-90 procent af de tegnede beløb, når et nyt selskab introduceres på børsen. Det vil den svenske investeringsbank på Internettet, Epo.com, nu lave om på ved at gøre det muligt for private investorer at få del i nogle af aktieposterne ved nyemmisioner.

I USA er det kun 50-60 procent af nye papirer, som de institutionelle investorer løber af med, og den tendens tror grundlæggeren af Epo.com, Ola Lauritzon ifølge Børsen på, er på vej i Europa. Epo.com vil etablere sig i alle de største europæiske lande inklusive Danmark. Godt 30.000 personer investerer i dag gennem Epo.com, og inden årets udløb regner Ola Lauritzon men med at have over 200.000 i netværket.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs