MediaWatch

Ahead har høje ekspansionsplaner

Bestyrelsesformand Jens Heimburger oplyser overfor Berlingske Tidende, at Ahead vil være en dansk international sværvægter inden for detailhandel og mærkevarer på Internettet samt et udviklingsselskab for nye Internetfirmaer.

Og Ahead mener det alvorligt. Firmaet har allerede købt en tysk virksomhed i Hamburg, og der er investeret i en mindre virksomhed i England. I løbet af det kommende år vil der blive opkøbt virksomheder i Sverige og Norge, og der vil blive etableret afdelinger i Berlin og München.

Siden oktober er Ahead gennem opkøb og organisk vækst vokset fra 90 til 145 medarbejdere i Danmark, Tyskland og England, og allerede i løbet af de næste tre måneder har firmaet planer om at vokse yderligere til at nå op på mellem 200 og 300 medarbejdere. Desuden skal omsætningen i løbet af i år fordoblet til cirka 200 millioner kroner.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs