MediaWatch

Ahead har høje ekspansionsplaner

Bestyrelsesformand Jens Heimburger oplyser overfor Berlingske Tidende, at Ahead vil være en dansk international sværvægter inden for detailhandel og mærkevarer på Internettet samt et udviklingsselskab for nye Internetfirmaer.

Og Ahead mener det alvorligt. Firmaet har allerede købt en tysk virksomhed i Hamburg, og der er investeret i en mindre virksomhed i England. I løbet af det kommende år vil der blive opkøbt virksomheder i Sverige og Norge, og der vil blive etableret afdelinger i Berlin og München.

Siden oktober er Ahead gennem opkøb og organisk vækst vokset fra 90 til 145 medarbejdere i Danmark, Tyskland og England, og allerede i løbet af de næste tre måneder har firmaet planer om at vokse yderligere til at nå op på mellem 200 og 300 medarbejdere. Desuden skal omsætningen i løbet af i år fordoblet til cirka 200 millioner kroner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs