MediaWatch

ISS åbner Internetbutik for dagligvarer

Internetbutikken kommer til at fungere på den måde, at medarbejderne i en større virksomhed, der i forvejen køber ydelser hos ISS, kan bestille varer frem til klokken 10. Så pakkes bestillingerne i poser hos Dagrofa, hvorefter ISS sørger for leveringen på arbejdspladsen samme dag. Betaling foregår via Internettet.

ISS kører i øjeblikket forsøget overfor en testgruppe på omkring 500, og hvis det bliver en succes, vil ISS give samme tilbud til de øvrige kunder.

Formanden for Dansk Internethandel, Gert Birnbacher, er tilfreds med at ISS og Dagrofa, som nogle af de store virksomheder herhjemme engagerer sig i e-handel. Ifølge Gert Birnbacher er det lige netop såden noget som skal del, for at der kommer skub i udbredelsen af e-handel i Danmark. Til gengæld mener formanden, at kæder som FDB og Dansk Supermarked har alt for lave ambitioner for handel med dagligvarer via Internettt. Ifølge talsmænd fra de to dagligvaregiganter, har ingen af dem umiddelbare planer om at udvide deres engagement via Internetbutikker.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Seneste nyt

Se flere jobs