MediaWatch

ISS åbner Internetbutik for dagligvarer

Internetbutikken kommer til at fungere på den måde, at medarbejderne i en større virksomhed, der i forvejen køber ydelser hos ISS, kan bestille varer frem til klokken 10. Så pakkes bestillingerne i poser hos Dagrofa, hvorefter ISS sørger for leveringen på arbejdspladsen samme dag. Betaling foregår via Internettet.

ISS kører i øjeblikket forsøget overfor en testgruppe på omkring 500, og hvis det bliver en succes, vil ISS give samme tilbud til de øvrige kunder.

Formanden for Dansk Internethandel, Gert Birnbacher, er tilfreds med at ISS og Dagrofa, som nogle af de store virksomheder herhjemme engagerer sig i e-handel. Ifølge Gert Birnbacher er det lige netop såden noget som skal del, for at der kommer skub i udbredelsen af e-handel i Danmark. Til gengæld mener formanden, at kæder som FDB og Dansk Supermarked har alt for lave ambitioner for handel med dagligvarer via Internettt. Ifølge talsmænd fra de to dagligvaregiganter, har ingen af dem umiddelbare planer om at udvide deres engagement via Internetbutikker.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs