MediaWatch

Tele Danmark vil ikke købe polsk teleselskab

Til trods for at den polske minister for telekommunikation, Maciej Srebo, for få måneder siden skulle have udtalt, at Tele Danmarks ejer SBC var blandt favoritterne til at overtage det statsejede Telekomunikacja Polska S.A. (TPSA), så bliver der sandsynligvis ikke afgivet noget tilbud til de indledende forhandlinger den 11. februar, skriver Børsen.

Årsagen er ifølge udtalelser fra Tele Danmarks afdelingsdirektør, Michael Bonde Nielsen, at Tele Danmark i forvejen har et samarbejde i Polen med mobiltelefongiganten Vodafone Airtouch og to lokale partnere om mobiltelefonselskabet Polkomtel. Polkomtel er den nærmeste konkurrent til TPSA i Polen.

Derimod regner eksperter med at både France Telecom og Deutsche Telecom kan komme på tale som potentielle købere til TPSA.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs