MediaWatch

Tele Danmark vil ikke købe polsk teleselskab

Til trods for at den polske minister for telekommunikation, Maciej Srebo, for få måneder siden skulle have udtalt, at Tele Danmarks ejer SBC var blandt favoritterne til at overtage det statsejede Telekomunikacja Polska S.A. (TPSA), så bliver der sandsynligvis ikke afgivet noget tilbud til de indledende forhandlinger den 11. februar, skriver Børsen.

Årsagen er ifølge udtalelser fra Tele Danmarks afdelingsdirektør, Michael Bonde Nielsen, at Tele Danmark i forvejen har et samarbejde i Polen med mobiltelefongiganten Vodafone Airtouch og to lokale partnere om mobiltelefonselskabet Polkomtel. Polkomtel er den nærmeste konkurrent til TPSA i Polen.

Derimod regner eksperter med at både France Telecom og Deutsche Telecom kan komme på tale som potentielle købere til TPSA.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Seneste nyt

Se flere jobs