MediaWatch

Telenor på udkig efter nye alliancer

Telenor’s fungerende koncernchef, Peter Pay, vurderer i Berlingske Tidende, at der er to muligheder på det internationale marked for telekommunikation; at spise eller blive spist. Derfor har Telenor nu valgt at overtage det fælles tilbud, som Telia og Telenor havde indgivet på Esat Telecom. Telenor har endda forhøjet tilbudet, der oprindeligt var på 12,7 milliarder norske kroner med 2,3 milliarder.

Telenor har desuden planer om at ekspandere på det tyske og det østrigske marked ved at benytte den forkøbsret, som Telenor har i mobiloperatøren Connect Austri. Også på det nordiske marked er Telenor på udsigt efter samarbejdspartnere, som kan stille dem bedre i konkurrencen med Telia, men har vil Peter Pay ikke oplyse, hvilke aktuelle virksomheder, man har planer om at samarbejde med.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs