MediaWatch

Lovende start for TvDanmark

TMP har bearbejdet de første seermålinger fra Gallup TV-meter, som viser, at TvDanmark 1 og 2 havde henholdsvis 2,6 procent og 4,8 procent af seerne i de to første dage som stationerne sendte (mandag og tirsdag). Det svarer til, at TvDanmark havde en samlet seerandel på 7,4 procent af seerne, skriver Erhvervsbladet.

Det er marginalt mindre end for TvDanmarks andel af seerne i andet halvår af 1999, som var på 7,6 procent. Især TvDanmark 1 har et stort potentiale. Denne kanal har en programplan, som er næsten på niveau med TV3, så en seerandel på 2,6 er for lav, siger Johan Boserup. Han forudser dog, at TvDanmark 2 vil miste seere samtidig med, at flere kommer til TvDanmark 1. Dog ikke helt i samme takt, så de to kanaler samlet set vil stige.

I dag er TvDanmark 1 penetration på 55 procent, mens TV3 har en penetration på 72 procent, og Johan Boserup mener, at TVDanmark 1 har potentialet til at nå samme penetration som TV3.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs