MediaWatch

Fejl ved Tele Danmarks postserver

Tele Danmark blev i tirsdags og igen onsdag ramt af en alvorlig fejl, som forårsagede, at mere end 400.000 brugere hverken har kunnet sende eller modtage elektronisk post. Tele Danmark oplyser overfor Jyllands Posten, at der var tale om en ganske alvorlig fejl, som først efter at 20-30 mand havde arbejdet i døgndrift, blev løst i går aftes.

Fejlen skyldtes den store postserver, som varetager alle brugernes funktioner fra modtagelse til forsendelse af e-post. Selvom mange brugere i lange perioder ikke kunne benytte deres e-mail faciliteter, garanterer Tele Danmark, at der ikke er gået nogen post tabt.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Seneste nyt

Se flere jobs